Cautare

15664 de rezultate pentru "lista titularizare 2009 profesori bucuresti" (3.30 secunde)
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Pentru ca au avut in 2009 afaceri de peste 70 de milioane de lei, au multi angajati si detin active importante, peste 40 de firme doljene vor trece de la anul in categoria marilor contribuabili.
‘‘Sub conducerea domnului Lucescu, echipa noastra a castigat in 2009 Cupa UEFA, a devenit de 7 ori campioana a Ucrainei, de 5 ori a castigat Cupa Ucrainei. ... 2, doi ani mai tarziu fiind transferat de Dinamo Bucuresti.
Potrivit unui studiu GFK, realizat anul acesta in 19 tari europene, romanii au cea mai mare incredere in profesori, cadre militare si preoti, la polul opus aflandu-se politicienii, politistii si managerii.
Posturile de director de gimnaziu vor fi ocupate de profesori care au numai definitivat, in timp ce liceele vor fi conduse numai de profesori cu gradul didactic 2.
Aflat la deschiderea noului an universitar la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Basescu a afirmat, in discursul pe care l-a rostit in fata studentilor, ca scoala romaneasca sufera in continuare de "tare mai vechi", cum ar fi mita la promovarea examenelor si plagiatul practicat deopotriva de studenti si profesori.
Plini de elan electoral, vin din urma inginerilor 11 medici gata de lupta, carora li se adauga nici mai mult, nici mai putin de opt profesori.
In Constanta, potrivit datelor Inspectoratului Scolar Judetean, 330 de profesori pensionari predau in unitatile de invatamant din judet. Cei 330 de dascali pensionari ocupa 319 norme didactice, in 53 dintre cazuri fiind vorba de norme didactice intregi, iar restul, fractionate.
Nici la capitolul invatamant lucrurile nu stau mai bine, din nomenclator lipsind termenii "conferentiar", "lector", "asistent universitar", asa cum sunt mentionati in clasamentul aflat in vigoare "profesori universitari, conferentiari, lectori, asistenti si asimilati ocupanti in invatamantul superior"
Am niste profesori foarte buni, pe care insa nu pot sa ii spun. ... Am fost recent alaturi de trei oameni din generatii diferite, Florin Georgescu, Daniel Daianu si Liviu Voinea, pe care ii consider niste profesori pentru mine, ca sa va dau niste exemple.
Grecia a numit astazi un guvern interimar format din 16 ministri, in majoritatea lor inalti functionari si profesori universitari, executiv a carui misiune va fi pregatirea noilor alegeri anticipate de la 17 iunie, informeaza Agerpres.ro citand AFP.
Rectorul Universitatii "Dunarea de Jos", Viorel Minzu, a declarat ieri ca doar putin peste 30 de profesori universitari cu functii de conducere in cadrul Universitatii - rector, prorector, decan, sef de catedra etc.
Avem trei tipuri de salarizari pentru profesori, unii care au salarii marite cu 33% + 17%, altii doar cu 17%, majorarea de la inceputul anului, altii reincadrati pe legea unica.
Totodata, copiii sustin ca nu apeleaza la profesori atunci cand au probleme pe Internet, chiar si in situatiile in care le este afectata activitatea scolara, atat din cauza lipsei de apropiere fata de profesori cat si din teama ca acestia ar putea fi indiscreti ulterior.
Fundatia Orange a derulat un studiu in perioada 28 martie - 8 aprilie, ce a urmarit identificarea resurselor digitale folosite la clasa de catre profesori si a solutiilor utilizate pe perioada suspendarii cursurilor scolare.
In 27 aprilie, ora 11:00, in cadrul sectiunii Repeta Hamlet, va fi prezentat un spectacol de teatru radiofonic, realizat (la initiativa regizorului Mihai Lungeanu), de catre studenti actori, insotiti la microfon de maestrii lor profesori:
In primul rand cred ca solidaritatea din universitate dintre profesori si studenti, dintre genearatii de profesori si studenti, creeaza un loc al increderii.
E timpul unei mari provocari pentru elevi si profesori: ... La elaborarea celor 4 manuale au contribuit psihopedagogi, specialisti in proiectarea invatarii, programatori, graficieni, designeri si profesori de mare valoare din invatamantul romanesc.
google-analytics.com